Vinitaly 2018

Det største og vigtigste arrangement inden for vinsektoren, Vinitaly, blev grundlagt i 1967 og blev dermed afholdt for 52. gang i år. På 2018-udgaven ventede der over 4000 udstillere fra 30 forskellige lande, som fik mulighed for at præsentere sine produkter til ca. 128.000 besøgende fra Italien og udlandet. Vinitaly er et ideelt mødested mellem udbud og efterspørgsel inden for vinsektoren, hvor der dannes grobund for nye forretningsmuligheder takket være de mange smagninger, seminarer og workshops.

Det italienske Handelskammer i Danmark stod for at samle en delegation af danske vinimportører, som var interesserede i at deltage i arrangementet, som fandt sted fra d. 15.-18. april 2018 i Verona. De udvalgte indkøbere og importører kunne dermed udnytte den gode mulighed for deltagelse i B2B møder med vinproducenter og muligheden for at deltage i de forskellige aktiviteter, som var på programmet for de besøgende på Vinitaly.

Som en del af Vinitaly 2018, fandt der i de samme dage også en gastronomisk udstilling sted, ved navn Sol&Agrifood. Med det formål at være et mødested mellem producenter og operatører inden for den gastronomiske sektor, tilbød Sol&Agrifood et indholdsrigt program bestående af smagsprøver, workshops og madlavningsshows for at skabe en bedre mulighed for at fortælle om de særlige træk, som gør udstillernes produkter helt specielle.