Organic Value 2019

Den 15. november blev Organic Value afholdt på Hotel- og Restaurantskolen i Valby, København. På eventet deltog en række økologiske vinproducenter fra Italien med deres spændende vine og skabte dermed synlighed om den økologiske vinproduktion i Italien. Importører og fagpersoner inden for vinverdenen deltog i den første del af arrangementet, som var dedikeret til professionelle.

Om eftermiddagen bød vi velkommen til det vin-glade publikum, der i nogle timer kunne smage løs på alle de lækre vine og snakke med de enkelte producenter bag.

Dagen inden eventet, den 14. november, blev der afholdt en velgørenhedsmiddag for 100 deltagere på Hotel- og Restaurantskolen i Valby. Aftenens temaer var bæredygtighed og kampen mod madspild. Dette initiativ var arrangeret af vores Handelskammer og Elisa Spada fra Organic Value samt sponsoreret af Hotel- og Restaurantskolen i Valby og Rema 1000, som er et af de mest aktive supermarkeder i Danmark i kampen mod madspild. Prisen for middagen var 300 kr., og overskuddet gik til foreningen Stop Spild Lokalt, én af de vigtigste foreninger i Danmark i kampen mod madspild.