Macfrut 2019

Fra d. 8.-10. maj 2019 fandt den internationale messe inden for frugt- og grøntsektoren, Macfrut, sted i Rimini Expo Centre.

Macfrut er et B2B-event for professionelle inden for frugt- og grøntsektoren, der beskæftiger sig med bl.a. produktion og handel, logistikløsninger, packaging, distribution og meget andet.

Messen tilbød de internationale buyers tre dage med mulighed for at møde operatører inden for hele 11 forskellige sektorer, heriblandt frisk frugt, bearbejdet/tørret frugt, nye produktionsteknologier, emballagematerialer og logistik, for at nævne nogle stykker.

På dette års udgave af messen blev et område på 700 m2 dedikeret til visning og testning af de nyeste og mest moderne teknologier inden for frugt- og grøntsektoren.

Et af de centrale events omhandlede tropisk frugt og markedet for dette, mens Afrika syd for Sahara og Piemonte var de geografiske områder, der blev lagt særligt fokus på.

Det italienske Handelskammer i Danmark beskæftigede sig med rekruttering af en skandinavisk delegation til at deltage på messen. Læs mere om messen ved at besøge hjemmesiden: https://www.macfrut.com/