Incoming turisme Pescara 2018

I anledning af den nye udgave af lysudstillingen "Luci d'artisti", stod Det italienske Handelskammer i Danmark for at sammensætte en lille delegation bestående af en dansk blogger samt rejsebureau, til at deltage i arrangementet fra d. 15.-18. januar 2018 i Pescara. Programmet, som var tilrettelagt af Handelskammeret i Pescara, bød på flere forskellige turismeaktiviteter i området. 

Disse aktiviteter bestod bl.a. af besøg på agriturismo, vinsmagning, guidede ture i smukke landsbyer, samt en times overflyvning over området. Formålet med aktiviteterne var at promovere byen Pescara og regionen Abruzzo og vise hvad de har at byde på for turister, samt at skabe nye forretningsmuligheder mellem udenlandske operatører og lokale i området.

Udover førnævnte aktiviteter blev deltagerne også præsenteret for lysudstillingen "Luci d'artisti", som pryder Pescara henover vinteren. Som Pescaras borgmester Marco Alessandrini har understreget, har projektet "Luci d'artisti" fanget mange besøgendes opmærksomhed og har bidraget aktivt med at øge turismen i byen. Arrangementet gav derfor gode muligheder for at udvide byens turismeaktivitet i udlandet.