Julearrangement

Julearrangementet var en stor succes!

 

Det Danske-Italienske Handelskammer har haft et spændende samarbejde med Georg Jensen Damask, hvor der blev afholdt kundeaften i torsdag d. 16. november.  Dette var med stor succes, hvor vi også fik besøg af BROS.WINE, Culti og  Saladini knive.

Gæsterne siger: ”Fantastisk oplevelse med masser af inspiration i hyggelige omgivelser” – ”Det var gennemført, og det var spændende at høre og smage de forskellige vine fra Italien”

Gæsterne fik lov at smage på italienske vine, som Stig Diedericsen særligt har udvalgt til aften. Stig har givet gæsterne en rejse igennem de italienske vines historie, hvor de fik lov at dufte og smage på herlighederne. Til at komplimentere vinen blev der serveret mad fra pizzeria Piccolina og Eurosama.

Georg Jensen Damask gav inspiration til julebordet og op pyntning med deres julekollektion. Der var mulighed for at opleve Culti, som laver italienske duft diffusere til hjemmet. Søren fra Saladini demonstrerede sin knive for gæsterne og fortalte om de håndlavede knive der bliver lavet udenfor Firenze

 

8.jpg9.jpg10.jpg12.jpg11.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg19.jpg21.jpg22.jpg