Giro dei vini d'Italia 2019

D. 3. maj 2019 gentog vi succesen med endnu en udgave af vin-arrangementet ”Giro dei vini d’Italia”.

Denne udgave fandt ligeledes sted i det smukke H.C. Andersen Slot i Tivoli, København, der dannede ramme for mødet mellem de italienske vinproducenter og skandinaviske professionelle inden for vinsektoren.

Arrangementet løb af stablen d. 3. maj 2019 og varede fra kl. 11.00-20.00. Den første del af dagen (fra kl. 11-14.30) var eventet åbent for de mere end 200 importører, grossister, agenter, restauratører, sommeliers, journalister og andre professionelle i den skandinaviske vin- og gastronomibranche. Her kunne de udstillende virksomheder præsentere deres produkter direkte for de tilstedeværende indkøbere og restauratører med det formål at etablere sig på det skandinaviske marked (for de producenter, der ikke allerede er til stede på markedet) eller at styrke deres position på markedet.

Kl. 16.00 åbnede arrangementets B2C-session for det vinglade publikum. Med en billet til dette event fik man mulighed for at smage alle de lækre vine, skænket direkte af producenterne, og smagte man en vin, som man bare måtte have med hjem, var der også mulighed for at købe flasker hos producenten til en god pris.