Workshop "Buy Livigno" 2018

Fra d. 30. januar til d. 2. februar 2018 fandt den 5. udgave af workshoppen ”Buy Livigno” sted i Livigno. På workshoppen, som var arrangeret af Livigno Tourist Board, var der mulighed for, at lokale udbydere af turist services kunne møde repræsentanter for skandinaviske rejsebureauer, for at øge kendskabet til Livigno og til de mange muligheder destinationen byder på. 

Det italienske Handelskammer i Danmark beskæftigede sig med søgningen og udvælgelsen af de skandinaviske rejsebureauer, som skulle deltage i workshoppen og som var interesserede i at få et dybere indblik i Livignos mange muligheder for turister. 

Livigno er kendt som skisportssted, men kan også tilbyde mange spændende aktiviteter i årets resterende måneder, bl.a. cykling, vandring og wellness. På workshoppen havde de skandinaviske rejsearrangører mulighed for at møde hotelejere, udlejere af lejligheder, lokale rejsebureauer, skiudlejningsfirmaer, skiskoler, udlejere af cykler osv. Derudover var der også mulighed for en aktiv dag på ski i Livignos bjerge eller i wellnesscentret Acquagranda.