Firenze

Buy Wine 2019

Det største kommercielle vinarrangement i Toscana med over 200 vinproducenter

Discover Sardinia

Handelskammeret har deltaget aktivt i en række aktiviteter, som havde til formål at promovere regionen Sardinien i Skandinavien

Lombardiet

Incoming kosmetik og packaging

Spændende arrangement i Lombardiet inden for Kosmetik og Packaging, hvor danske virksomheder inden for denne sektor fik muligheden for at møde ca. 45 italienske producenter.

Lombardiet

Incoming Food&Beverage

Spændende arrangement i Lombardiet inden for Food&Beverage sektoren, hvor udenlandske indkøbere havde mulighed for at møde ca. 70 forskellige lokale producenter.

Novara, Piemonte

Discover Novara

Arrangementet havde til formål at give udenlandske operatører i rejsebranchen et indblik i de mange muligheder, som området har at byde på.

København

Giro d'Italia 2018 - Tak for denne gang!

Det største italienske vin- og delikatessearrangement - ”Giro d’Italia” - d. 26 april 2018. Tak til både til udstillere og gæster, som var med til at skabe et fantastisk arrangement sammen med os!

Verona

Vinitaly 2018

2018-udgaven af det vigtigste vinarrangement, som fandt sted i Verona fra d. 15.-18. april. Som en del af Vinitaly fandt den besøgende også Sol&Agrifood, som er en international udstilling af kvalitetsfødevarer.

Milano

Mostra Convegno Expocomfort 2018

For 41. gang slog Fieramilano dørene op til en af verdens vigtigste messer inden for HVAC-sektoren, med deltagelse af ca. 2.000 udstillere samt mere end 150.000 besøgende fra 141 lande.

Firenze

Buy Wine 2018 Firenze

8. udgave af det største forretningsarrangement inden for den toskanske vinindustri, med deltagelse fra over 400 vinproducenter og indkøbere fra 35 lande.

Livigno

Workshop "Buy Livigno" 2018

Lær Livigno at kende! Den 5. udgave af workshoppen "Buy Livigno" fandt sted i januar 2018; en B2B workshop, hvor skandinaviske rejsearrangører mødte lokale hotelejere, udstyrsudlejere, guider mm i Livigno.

Carpi

Carpi Fashion System - Incoming 2017

Forretningsarrangement for udenlandske agenter og indkøbere inden for modesektoren. Arrangementet var en del af projektet Carpi Fashion System, som havde til formål at promovere og skabe værdi for virksomhederne i Distretto Moda di Carpi.

Treviso

Incoming Treviso: Fødevarer og vin

På programmet var der B2B møder med skandinaviske indkøbere inden for landbrugsfødevarer og vin af god kvalitet. Arrangementet fandt sted i Treviso og var organiseret i samarbejde med Coldiretti Treviso samt Handelskammeret i Treviso og Belluno.

SydItalien i København

È SUD

Projekt med fødevarer fra SydItalien