Firenze

Buy Wine 2018 Firenze

8. udgave af det største forretningsarrangement inden for den toskanske vinindustri, med deltagelse fra over 400 vinproducenter og indkøbere fra 35 lande.

Livigno

Workshop "Buy Livigno" 2018

Lær Livigno at kende! Den 5. udgave af workshoppen "Buy Livigno" fandt sted i januar 2018; en B2B workshop, hvor skandinaviske rejsearrangører mødte lokale hotelejere, udstyrsudlejere, guider mm i Livigno.

Carpi

Carpi Fashion System - Incoming 2017

Forretningsarrangement for udenlandske agenter og indkøbere inden for modesektoren. Arrangementet var en del af projektet Carpi Fashion System, som havde til formål at promovere og skabe værdi for virksomhederne i Distretto Moda di Carpi.

Treviso

Incoming Treviso: Fødevarer og vin

På programmet var der B2B møder med skandinaviske indkøbere inden for landbrugsfødevarer og vin af god kvalitet. Arrangementet fandt sted i Treviso og var organiseret i samarbejde med Coldiretti Treviso samt Handelskammeret i Treviso og Belluno.

SydItalien i København

È SUD

Projekt med fødevarer fra SydItalien

Milano

Mostra Convegno Expocomfort 2018

For 41. gang slog Fieramilano dørene op til en af verdens vigtigste messer inden for HVAC-sektoren, med deltagelse af ca. 2.000 udstillere samt mere end 150.000 besøgende fra 141 lande.