Nordea er en finanskoncern i Norden og Østersøregionen, med hovedsæde i Stockholm. Nordea er vores influential partner i Danmark

DLA PIPER

DLA Piper er et globalt advokatfirma med kontorer i mere end 40 lande i Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien og Stillehavsområdet, og vi kan således dække vores klienters behov for juridisk rådgivning i hele verden. DLA PIPER er en af de førende advokatvirksomheder i Danmark med kontorer i København og Aarhus.

Editrice Zeus

Specialiseret i tekniske magasiner og webportaler for teknologi, anlæg og udstyr til mad, drikke og emballageindustrien. Zeus udgiver også det internationale katalog for producenter af mad og drikke, og redigerer webportalen www.allfoodonline.com, om mad & drikkevarer. Se mere om Zeus på hjemmesiden www.itfoodonline.com

Università Ca' Foscari Venezia

Ca Foscari Venezia er et af de ældste universiteter i Italien. Det er med stor glæde at Det Italienske Handelskammer kan være vært for "Ca Foscari Desk" i Danmark.

Lundgrens

Den tosprogede dansk-italienske advokat Sebastian Lysholm Nielsen, fra Lundgrens Advokatfirma i København som er specialiseret i samtlige juridiske specialer, der er relevante for multinationale virksomheder, bistår årligt adskillige danske og italienske virksomheder med at overvinde juridiske og administrative udfordringer i Italien og Danmark.

AMTF Advokater

Advokatfirmaet AMTF blev grundlagt i Milano af de fire advokater Alberto Crivelli, Michele Gioffré, Filippo Schiaffino og Tommaso Ferrario, der alle har tidligere erfaring i førende nationale og internationale advokatfirmaer. AMTF yder primært assistance inden for forretningsret, konkurs og selskabsret, men beskæftiger sig ligeledes med forvaltningsret og strafferet.