Medlemmer

Et medlemskab af vores Handelskammer, giver opnåelse af en lang række fordele. Disse  inkludere bl.a. følgende:

1) De og deres virksomhed vil straks indgå vores netværksdatabase, hvor De vil figurere sammen med de andre medlemmer samt vore partnere. Vores stærke, brede og yderst professionelle netværk, bestående af virksomheder, privatpersoner samt institutioner vil gavne Dem fra dag ét. 

2) De bliver informeret om vores service og ydelser, der er målrettet mod netop dit interesseområde. Vi har altid en finger på pulsen med hensyn til den socioøkonomiske situation i Italien, og vi er tilmed veloplyste om relevante arrangementer i Italien. Vores information er tilgængelig på adskillelige platforme herunder vores hjemmeside, nyhedsbrev mv.

3) De får adgang til betydelige rabatter, anerkendte konferencer og messer – gratis eller prisreduceret.

Ydermere medfører et medlemskab også at De og Deres virksomhed bliver en del af det verdensomspændende netværk af Italienske Handelskamre, der i øjeblikket er etableret i 52 lande med ca. 24.000 registrerede medlemmer. Et netværk vis omfang i sig selv er gevinstgivende.

Et årligt medlemskab har gyldighed i kalenderåret (1. Januar – 31. December)

Hvis De ønsker at blive en del af at stadigt voksende netværk eller har spørgsmål til samme, kan De kontakte os via info@danitacom.org eller +45 20 44 94 15.