14 juni

Vinitaly og Sol&Agrifood 2020 (nye datoer)

Fra d. 14.-17. juni 2020 finder den 54. udgave af den populære vinmesse, Vinitaly, sted i Verona. Messen tiltrækker hvert år tusindvis af deltagere fra hele verden, både professionelle og vinentusiaster, hvilket er med til at øge opmærksomheden og interessen for italiensk vin.
 

Vinitaly har en finger på pulsen når det gælder trends inden for brandet ”Made in Italy”. Dette års messe er derfor blevet udvidet med en Organic Hall (dedikeret til økologiske vine), og gæsterne vil få mulighed for at smage Orangevin og opleve en stigning i antallet af udenlandske producenter, hovedsageligt fra Midt- og Østeuropa og Balkan-området. Derudover bliver der i år introduceret et nyt område på messen ved navn Micromega wine, som sætter fokus på mindre vinproduktioner med lokale druer af høj kvalitet. Teknologien spiller også en stor rolle på dette års messe, hvor det bl.a. vil være muligt at lave tematiske ruter gennem en app på sin smartphone.
 

Samtidig med Vinitaly, kan man også besøge Sol&Agrifood, der er den gastronomiske del af Vinitaly dedikeret til kvalitetsfødevarer. Her finder man både råvarer i deres reneste form, samt færdige produkter, herunder pasta, ovnprodukter, øl, oste, konserves, olivenolie og meget andet. Denne del af messen finder ligeledes sted på messe-området Veronafiere.
 

Vi beskæftiger os med at samle en delegation af danske indkøbere/importører, som skal deltage på messen. Hvis messen kunne have din interesse, bedes du kontakte os på sol@danitacom.org for Vinitaly og jr@danitacom.org for Sol&Agrifood.