07 april

Vinitaly 2019

Fra d. 7.-10. april 2019 løber den 53. udgave af den populære vinmesse Vinitaly af stablen i Verona. Vinitaly er en af verdens største og vigtigste begivenheder inden for vinsektoren og messen besøges hvert år af tusindvis af indkøbere og andre vininteresserede fra hele verden. 2018 blev et rekord-år for Vinitaly, der kunne præsentere over 4.400 udstillende producenter fra 36 lande (hvilket er en stigning på 211 udstillere fra 2017!). Messen blev desuden besøgt af mere end 128.000 mennesker fra hele verden, herunder ca. 32.000 certificerede buyers, hvilket vidner om, at det er en messe med høj prioritet for mange importører verden over.

Derfor er vi i Det italienske Handelskammer glade for at kunne annoncere, at vi for femte år i træk sender en skandinavisk delegation afsted til Vinitaly. De udvalgte importører får mulighed for at deltage i en række spændende aktiviteter ud af de ca. 400 der finder sted i løbet af messen. Disse aktiviteter vil bl.a. bestå af smagninger, workshops og B2B-møder med de udstillende producenter. Formålet med at deltage i Vinitaly er at finde nye og spændende vine til sortimentet.

I forbindelse med Vinitaly afholdes også Sol&Agrifood – Veronafieres internationale gastronomi-messe – dedikeret til kvalitetsråvarer og -produkter, som fx pasta, special-brygget øl fra mindre bryggerier, konserves, spændende krydderier, lækre oste fra lokale producenter, olivenolie og meget andet. På Sol&Agrifood får udstillerne mulighed for at præsentere deres produkter direkte til de internationale buyers gennem smagninger, workshops og B2B-møder.

Hvis det kunne have interesse at deltage i Vinitaly eller Sol&Agrifood, så kontakt gerne Handelskammeret for yderligere information.