09 november

ORGANIC VALUE VINSMAGNING 2018

Det er med stor glæde, at Det italienske Handelskammer i Danmark kan annoncere, at den økologiske italienske vinsmagnings-tour, Organic Value, kommer til København d. 9. november 2018.

Organic Value er et ambitiøst og innovativt internationalt projekt, der er opstået som følge af forbrugernes større efterspørgsel for økologiske vine produceret efter bæredygtige principper.

Den første udgave af denne spændende vinsmagnings-tour begynder netop i den danske hovedstad og fortsætter herefter i de resterende skandinaviske hovedstæder. De besøgende i København vil derfor være de første i rækken til at nyde et stort udvalg af økologiske vine fra hele Italien skænket direkte af producenterne selv.

Smagningen finder sted på Hotel- og Restaurantskolen i Valby, som med sin moderne og urbane arkitektur er den perfekte location til dette innovative arrangement.

Under smagningen vil du blive budt på lækre, økologiske delikatesser til at komplementere de dejlige vine.

Arrangementet er åbent både for professionelle inden for vinsektoren og for det nysgerrige og vinglade publikum, som kan deltage fra 16.30-20.00. Billetter til smagningen kan købes her: https://politiken.dk/plus/arrangementer/madogvin/organic-value-vinsmagning-2018/

For yderligere information, og for at læse mere om projektet, besøg venligst Organic Values hjemmeside: www.organicvalue.it/en/

Er du professionel inden for vinsektoren og ønsker at deltage i første del af smagningen, så kontakt gerne Handelskammeret på mail sol@danitacom.org.