14 december

Pressetur til Nuoro, Sardinien

I løbet af efteråret har Det italienske Handelskammer i Danmark deltaget aktivt i organiseringen af en række aktiviteter, som har haft til formål at promovere regionen Sardinien og de gastronomiske og kulturelle skatte, som øen gemmer på.

Fra d. 14.-16. december har Handelskammeret endnu engang fornøjelsen af at sende en delegation af journalister/bloggere på en pressetur til Sardinien – denne gang i Nuoro-området. Turen er arrangeret i forbindelse med afholdelsen af B’Week på Sardinien, som sætter fokus på sardisk vin og gastronomi. Gruppen vil deltage i en række aktiviteter relateret til B’Week, der inkluderer vin- og olivenoliesmagninger, show-cooking og meget andet. Desuden vil gruppen hver formiddag på turen deltage i tre forskellige guidede ture (en pr. dag) med hver deres fokus. En vil have fokus på den kulturelle del, en på den arkæologiske del, mens en vil have fokus på de gamle, traditionelle håndværk på øen. 

Det lidt atypiske rejsetidspunkt for turen er valgt for at vise, at Sardinien også har meget at byde på uden for højsæsonen.

Turen er arrangeret og organiseret i samarbejde med Handelskammeret i Nuoro, hvor Det italienske Handelskammer i Danmark har stået for rekrutteringen af deltagere til turen.