15 januar

Incoming turisme Pescara 2018

I anledning af den nye udgave af lysudstillingen "Luci d'artisti", står Det italienske Handelskammer i Danmark for at sammensætte en lille delegation bestående af en dansk blogger samt rejsebureau, som skal deltage i arrangementet fra d. 15.-18. januar 2018 i Pescara. Dagene, som er organiseret af Handelskammeret i Pescara, byder på flere forskellige turismeaktiviteter i området. 

Disse aktiviteter består bl.a. af besøg på agriturismo, vinsmagning, guidede ture i smukke landsbyer, samt en times overflyvning over området. Formålet med aktiviteterne er at promovere byen Pescara og regionen Abruzzo og vise hvad de har at byde på for turister, samt at skabe nye forretningsmuligheder mellem udenlandske operatører og lokale i området.

Udover førnævnte aktiviteter præsenteres deltagerne også for lysudstillingen "Luci d'artisti", som pryder Pescara henover vinteren. Som Pescaras borgmester Marco Alessandrini har understreget, har projektet "Luci d'artisti" fanget mange besøgendes opmærksomhed og har bidraget aktivt med at øge turismen i byen. Arrangementet giver derfor gode muligheder for at udvide byens turismeaktivitet i udlandet.