26 april

Giro d'Italia 2018

Det italienske Handelskammer er arrangører af det spændende vin- og delikatessearrangement ”Giro d’Italia”, som løber af stablen d. 26. april 2018 i smukke omgivelser på H.C. Andersen Slottet i Tivoli, København. På arrangementet vil der være ca. 40 italienske vinproducenter, der udstiller, og der vil være to forskellige sessions i løbet af dagen – en ”Trade-session” for professionelle inden for vinsektoren og en session, som er åben for alle, som elsker god italiensk vin (ved billetkøb).

Er du importør, restauratør, indkøber, vinskribent/blogger eller på anden måde beskæftiget inden for vinsektoren, kan du deltage i arrangementets første del, som varer fra kl. 11-14. I løbet af denne session, vil der, foruden muligheden for at smage på en masse fantastiske vine, være mulighed for at deltage i to forskellige seminarer, samt en konkurrence. For at læse mere om arrangementets ”Trade-session”, seminarerne og deltagelse i disse, se venligst vores ”Save the date” her: SAVE THE DATE. Her finder du også den foreløbige liste af udstillende vinproducenter.

Arrangementets 2. del finder sted samme dag fra kl. 16-20 og er åben for alle, som har lyst til at bruge deres eftermiddag på at smage på en masse gode vine. Denne del af arrangementet kræver billet, som du kan købe allerede nu via Berlingske Shop på link.

Hvis du er interesseret i arrangementet eller har spørgsmål hertil, så tøv ikke med at kontakte Handelskammeret på mail sol@danitacom.org for yderligere information.

Vi ser frem til at se Jer alle til en fantastisk vinoplevelse d. 26. april.