03 maj

Giro dei vini d'Italia 2019

Som følge af det vellykkede arrangement tidligere i år, kan Det italienske Handelskammer i Danmark med glæde annoncere, at vi gentager succesen med endnu en udgave af ”Giro dei vini d’Italia” i 2019.

På næste års udgave vil det endnu engang være det smukke H.C. Andersen Slot i Tivoli, København, der danner ramme for smagningen og for mødet mellem de italienske vinproducenter og skandinaviske professionelle inden for vinsektoren.

Arrangementet finder sted d. 3. maj 2019 og varer fra kl. 11.00-20.00. Den første del af dagen (fra kl. 11-14.30) vil eventet være åbent for de mere end 200 importører, grossister, agenter, restauratører, sommeliers, journalister og andre professionelle i den skandinaviske vin- og gastronomibranche. Her kan de udstillende virksomheder præsentere deres produkter direkte for de tilstedeværende indkøbere og restauratører med det formål at etablere sig på det skandinaviske marked (for de producenter, der ikke allerede er tilstede på markedet) eller at styrke deres position på markedet.

Kl. 16.00 begynder arrangementets B2C-session, som er åbent for det vinglade publikum. Med en billet til dette event får man mulighed for at smage alle de lækre vine, skænket direkte af producenterne, og smager man en vin, som man bare må have med hjem, er der også mulighed for at købe flasker hos producenten til en god pris.

Er du professionel inden for vinsektoren, og kunne tænke dig at deltage i arrangementets B2B-session, så kontakt venligst Handelskammeret på mail sol@danitacom.org.

Er du interesseret i at deltage i arrangementets B2C-session om eftermiddagen/aftenen, så hold dig opdateret om billetsalg her på siden!