30 januar

Buy Livigno 2018

 

Fra d. 30. Januar til d. 2. Februar 2018 finder den 5. udgave af workshoppen ”Buy Livigno” sted i Livigno. På workshoppen, som er arrangeret af Livigno Tourist Board, er der mulighed for, at lokale udbydere af turist services kan møde repræsentanter for skandinaviske rejsebureauer, for at øge kendskabet til Livigno og til de mange muligheder destinationen byder på. 

Det italienske Handelskammer i Danmark beskæftiger sig med søgningen og udvælgelsen af de skandinaviske rejsebureauer, som skal deltage i workshoppen og som er interesserede i at få et dybere indblik i Livignos mange muligheder for turister. 

Livigno er kendt som skisportssted, men kan også tilbyde mange spændende aktiviteter i årets resterende måneder, bl.a. cykling, vandring og wellness. På workshoppen har de skandinaviske rejsearrangører mulighed for at møde hotelejere, udlejere af lejligheder, lokale rejsebureauer, skiudlejningsfirmaer, skiskoler, udlejere af cykler osv. Derudover er der også mulighed for en aktiv dag på ski i Livignos bjerge eller i wellnesscentret Acquagranda.